Asparagus Tips

1 ₫

Tồn kho: Còn hàng

Trọng lượng: 0 (kg)

Xem nhanh

Unlike carrots, asparagus tastes better cooked, and it takes only a few minutes. The goal: Preserve the bright color and delicate flavor. Peeling asparagus before cooking will help achieve this (see Peel & Trim, below). Broiling or roasting the spears intensifies their inherent sweetness. Steamed or boiled asparagus is great for salads.
Cung cấp bởi

:(84-4) 6662638
Room D-402C, D Building, 289A Khuat Duy Tien Street, Trung Hoa Ward - Quận Cầu Giấy
Liên hệ với shop

Chi tiết

Unlike carrots, asparagus tastes better cooked, and it takes only a few minutes. The goal: Preserve the bright color and delicate flavor. Peeling asparagus before cooking will help achieve this (see Peel & Trim, below). Broiling or roasting the spears intensifies their inherent sweetness. Steamed or boiled asparagus is great for salads. If you boil, forget the fancy equipment. Just launch the spears in a skillet full of lightly salted boiling water. The pan should be large enough to fit the spears in one or two layers, so that they cook evenly and quickly. Don't cover the skillet, otherwise the asparagus will go from bright green to army drab. Start testing for doneness after two or three minutes by piercing the ends with a knife. They should be barely tender, with a slight crunch. Asparagus will continue to cook after you've removed it from the pan. If you like asparagus with snap, drop it into a sinkful of cold water to stop the cooking.

Thông tin bổ sung

Rau ăn lá - hoa Không
Đơn vị tính Kg
Model Không có
Nước sản xuất
Tiêu chuẩn nuôi trồng Không
Hạn sử dụng Không
Kiểu đóng gói Không
Giá 1 ₫
Nhiệt độ bảo quản (oC) 15 - 20
Độ ẩm bảo quản 75-85
Ánh sáng bảo quản Không

Hỏi đáp


Tag của sản phẩm

Sử dụng khoảng trắng để phân cách các tag. Sử dụng dấu ngoặc đơn (') cho các cụm từ.


Viết nhận xét của bạn về sản phẩm này

Nhận xét cho sản phẩm: Asparagus Tips

Bạn đánh giá sản phẩm này thế nào? *

  1 sao 2 sao 3 sao 4 sao 5 sao
Giá trị
Chất lượng
Giá