Eggplant Thai's version

0 ₫

Tồn kho: Hết hàng

Trọng lượng: 0 (kg)

Xem nhanh

Peel back the leaf-like parts of the stem that cling to the top of the eggplant and slice off the top just underneath the stem. Cut the eggplant into wedges, quarters or halves or leave them whole. If you see a ball of dark seeds in the center, which indicates a ripe eggplant, remove and discard them. Young, unripe Thai eggplants with whitish seeds are the better choice for curries and do not require seed removal.
Cung cấp bởi

:(84-4) 6662638
Room D-402C, D Building, 289A Khuat Duy Tien Street, Trung Hoa Ward - Quận Cầu Giấy
Liên hệ với shop

Chi tiết

Peel back the leaf-like parts of the stem that cling to the top of the eggplant and slice off the top just underneath the stem. Cut the eggplant into wedges, quarters or halves or leave them whole. If you see a ball of dark seeds in the center, which indicates a ripe eggplant, remove and discard them. Young, unripe Thai eggplants with whitish seeds are the better choice for curries and do not require seed removal. Thai eggplants discolor quickly after being cut and exposed to air. Prepare them just before you’re ready to add them to a curry.

Thông tin bổ sung

Củ / quả Không
Đơn vị tính Kg
Model Không có
Nước sản xuất
Tiêu chuẩn nuôi trồng Không
Hạn sử dụng Không
Kiểu đóng gói Không
Giá Không có
Nhiệt độ bảo quản (oC) 15 - 20
Độ ẩm bảo quản Không
Ánh sáng bảo quản Không

Hỏi đáp


Tag của sản phẩm

Sử dụng khoảng trắng để phân cách các tag. Sử dụng dấu ngoặc đơn (') cho các cụm từ.


Viết nhận xét của bạn về sản phẩm này

Nhận xét cho sản phẩm: Eggplant Thai's version

Bạn đánh giá sản phẩm này thế nào? *

  1 sao 2 sao 3 sao 4 sao 5 sao
Giá
Giá trị
Chất lượng