Long eggplant

0 ₫

Tồn kho: Hết hàng

Trọng lượng: 0 (kg)

Xem nhanh

The fruit is widely used in cooking. As a member of the genus Solanum, it is related to the tomato and the potato. It was originally domesticated from the wild nightshade species, the thorn or bitter apple, S. incanum, probably with two independent domestications, one in South Asia and one in East Asia
Cung cấp bởi

:(84-4) 6662638
Room D-402C, D Building, 289A Khuat Duy Tien Street, Trung Hoa Ward - Quận Cầu Giấy
Liên hệ với shop

Chi tiết

The raw fruit can have a somewhat bitter taste, or even an astringent quality, but becomes tender when cooked and develops a rich, complex flavor. The fruit is capable of absorbing large amounts of cooking fats and sauces, making for very rich dishes, but salting reduces the amount of oil absorbed. Many recipes advise salting, rinsing and draining the sliced fruit (a process known as "degorging") to soften it and to reduce the amount of fat absorbed during cooking, but mainly to remove the bitterness of the earlier cultivars. Some modern varieties—including large purple varieties commonly imported into western Europe, do not need this treatment. Eggplant is used in the cuisines of many countries. Eggplant, due to its texture and bulk, is sometimes used as a meat substitute in vegan and vegetarian cuisine. The fruit flesh is smooth, as in the related tomato. The numerous seeds are soft and edible along with the rest of the fruit. The thin skin is also edible.

Thông tin bổ sung

Củ / quả Không
Đơn vị tính Kg
Model Không có
Nước sản xuất
Tiêu chuẩn nuôi trồng Không
Hạn sử dụng Không
Kiểu đóng gói Không
Giá Không có
Nhiệt độ bảo quản (oC) 15 - 20
Độ ẩm bảo quản Không
Ánh sáng bảo quản Không

Hỏi đáp


Tag của sản phẩm

Sử dụng khoảng trắng để phân cách các tag. Sử dụng dấu ngoặc đơn (') cho các cụm từ.


Viết nhận xét của bạn về sản phẩm này

Nhận xét cho sản phẩm: Long eggplant

Bạn đánh giá sản phẩm này thế nào? *

  1 sao 2 sao 3 sao 4 sao 5 sao
Giá
Giá trị
Chất lượng